Din munnhelse er viktig for din kropp og helse

Visste du at din munnhelse er viktig for din kropp og helse?

Det kan være flere årsaker til at man velger å utsette tannlegebesøket. Men når man ikke går regelmessig til tannlegen, kan usunnheten i munnen vokse, og det kan på sikt påvirke din helse – ikke kun i munnen.

Dårlig munnhygiene og manglende behandling hos tannlegen kan resultere i tannkjøttsykdommen paradentose, og dens kroniske betennelsestilstand kan forverre sykdommer som diabetes, leddgikt og hjertekarsykdommer.

Det beste du kan gjøre for dine tenner og din helse er å ha en god munnhygiene hjemme, børes tenner to ganger daglig med fluorholdig tannpasta, og huske regelmessig ettersyn, så eventuelle tannproblemer kan bli behandlet, før de utvikler seg.

Husk at du alltid kan ringe til oss på klinikken, hvis du har spørsmål til din tannpleie.

Ta kontakt med oss ​​direkte

Kontakt oss via e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet her.
Sensitiv informasjon må ikke sendes over e-post. Slik informasjon vil ikke bli besvart.

[fc id=’1′][/fc]

Åpningstider

mandag 8:30 – 15:30
tirsdag 8:30 – 15:30
onsdag 8:30 – 15:30
torsdag 8:30 – 15:30
fredag 8:30 – 15:30