Opplever du dårlig ånde fra en tid til en annen?

Dårlig ånde kan komme av litt av hvert, og det er dessverre ikke alltid vi selv er klar over det. Men den mest utbredte grunn er dårlig munnhygiene. Hvis dine tenner ikke holdes rene, setter det seg bakterier i munnen. Disse bakteriene kan bryte ned matrester som fortsatt er igjen etter et måltid. Når maten nedbrytes, danner det illeluktende hydrogensulfidforbindelser som forårsaker dårlig ånde.

𝑴𝒆𝒏 𝒉𝒗𝒐𝒓𝒅𝒂𝒏 𝒃𝒍𝒊𝒓 𝒋𝒆𝒈 𝒌𝒗𝒊𝒕𝒕 𝒅𝒂̊𝒓𝒍𝒊𝒈 𝒂̊𝒏𝒅𝒆, 𝒕𝒆𝒏𝒌𝒆𝒓 𝒅𝒖 𝒔𝒊𝒌𝒌𝒆𝒓𝒕
Det kan du gjøre ved å børste dine tenner grundig med den riktige børsteteknikk, bruke tannpirker og tanntråd, og holde tungen ren ved å pusse den også. Ellers er du alltid velkommen til å be om råd neste gang du besøker oss på klinikken.

Vi er alltid behjelpelige slik at du kan bli kvitt dårlig ånde.

Ta kontakt med oss ​​direkte

Kontakt oss via e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet her.
Sensitiv informasjon må ikke sendes over e-post. Slik informasjon vil ikke bli besvart.

[fc id=’1′][/fc]

Åpningstider

mandag 8:30 – 15:30
tirsdag 8:30 – 15:30
onsdag 8:30 – 15:30
torsdag 8:30 – 15:30
fredag 8:30 – 15:30