Vi elsker å være din tannlege

På klinikken arbeider vi med Helhetlig tannpleie og har fokus på helheten. I tillegg holder vi oss alltid til de materialer og teknikker som er mest biologisk akseptable, så du alltid får den beste behandlingen. På den måten kan du være sikker på at du er i gode hender hos oss. Det er deg og tine tenner som er i sentrum.

Før vår nåværende klinikk åpnet i 2008, drev vår tannlege Erik Barmann praksis i Bergen i 26 år, og han har derfor mange års erfaringen innenfor tannlegebransjen. Utover Erik Barmann holder helseterapeut Anne-Marte Høyås også til på klinikken, og de samarbeider ofte sammen for å gi deg en komplett behandling.

Vi er stolte av å kunne tilby deg en bred kunnskap av ferdigheter, så du får en god opplevelse. Vi gleder oss til å se deg på klinikken, så vi kan gi deg en omhyggelig tannpleie som påvirker hele helsen din.

Ta kontakt med oss ​​direkte

Kontakt oss via e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet her.
Sensitiv informasjon må ikke sendes over e-post. Slik informasjon vil ikke bli besvart.

[fc id=’1′][/fc]

Åpningstider

mandag 8:30 – 15:30
tirsdag 8:30 – 15:30
onsdag 8:30 – 15:30
torsdag 8:30 – 15:30
fredag 8:30 – 15:30