Lider du av tannlegeskrekk?

Visste du at 5-10% av den voksne befolkningen i Norge regelmessig ikke går til tannlegen, fordi de har tannlegeskrekk? Det tallet er alt for høyt, og derfor er det et område vi på klinikken vektlegger høyt. For oss er en av de viktigste oppgavene å hjelpe deg av med skrekken, så tannlegebesøket blir en god opplevelse, og du får lyst til å komme igjen – på den måten kan vi holde dine tenner sunne.

Lider du av tannlegeskrekk, er det en god ide før du møter opp på klinikken å opplyse oss på det, så vi kan ta ekstra hensyn til det under behandlingen. Samtidig kan du med din tannlege også avtale å ta en pause underveis, hvis du har bruk for det.

Ta kontakt med oss ​​direkte

Kontakt oss via e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet her.
Sensitiv informasjon må ikke sendes over e-post. Slik informasjon vil ikke bli besvart.

[fc id=’1′][/fc]

Åpningstider

mandag 8:30 – 15:30
tirsdag 8:30 – 15:30
onsdag 8:30 – 15:30
torsdag 8:30 – 15:30
fredag 8:30 – 15:30