Kostholdet påvirker dine tenner

Visste du at du kan forebygge tannproblemer gjennom kostholdet?

Kostholdet spiller en viktig rolle når det kommer til dine tenners generelle helse. Et godt utgangspunkt er å være oppmerksom maten du spiser. Du bør være spesielt oppmerksom på de matvarer som kan skade dine tenner mest.

Derfor er en god tommelfingerregel å styre bort fra sukker og syre, så langt det er mulig. Dette an for eksempel være sukker fra brus, juice og godteri. Bakteriene i munnen vår omdanner sukker til syre, som etterhvert kan forårsake syreskader på tennene. Og hvis sukkeret setter seg mellom tennene, er det større risiko for å utvikle karies.

Syreskader og karies er det ingen som bryr seg om. Derfor bryr vi oss veldig om dine tenners helse, så ring til oss på 56 52 00 20 og bestill tid til konsultasjon. På den måte kan vi sammen passe på dine tenner.

Ta kontakt med oss ​​direkte

Kontakt oss via e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet her.
Sensitiv informasjon må ikke sendes over e-post. Slik informasjon vil ikke bli besvart.

[fc id=’1′][/fc]

Åpningstider

mandag 8:30 – 15:30
tirsdag 8:30 – 15:30
onsdag 8:30 – 15:30
torsdag 8:30 – 15:30
fredag 8:30 – 15:30