Dette gjør snus med ditt tannkjøtt

Hva skjer med tannkjøttet ditt når du bruker snus?

  • Snus kan få tannkjøttet til å trekke seg tilbake, så tennene dine ser lengre ut og derfor blir mer synlig. Når tannkjøttet først har trukket seg tilbake, flytter det seg ikke tilbake til dens opprinnelige plass, selv om man stopper bruken av snus.

  • Snus angriper munnslimhinnen. Det betyr, at på de stedene der snusen legges, vil munnslimhinnen skape hvite, rynkede plasmaer som forsvar til irritasjonen. Disse slimhinneforandringene forsvinner, når man stopper å bruke snus.

Snus kan altså medføre en permanent skade i munnen din og derfor er det viktig at du husker å holde øye med tannkjøttet ditt, hvis du bruker snus. Vi ønsker å passe på våre pasienter, og derfor minner vi deg om dette.

Ta kontakt med oss ​​direkte

Kontakt oss via e-post eller ved å fylle ut kontaktskjemaet her.
Sensitiv informasjon må ikke sendes over e-post. Slik informasjon vil ikke bli besvart.

[fc id=’1′][/fc]

Åpningstider

mandag 8:30 – 15:30
tirsdag 8:30 – 15:30
onsdag 8:30 – 15:30
torsdag 8:30 – 15:30
fredag 8:30 – 15:30